ZOOM-Ç '' ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ OYUN ORTAMINDA MERAKLI ÇOCUK''

Okul müdürümüz Kiraz EBİNÇ TÜL'ün ortak olduğu ZOOM-Ç '' ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ OYUN ORTAMINDA MERAKLI ÇOCUK'' eTwinning Projesi hakkında;

''21. yüzyılda eğitimin genel çerçevesinde çocukların ilgi, gereksinim ve beklentilerinin ön plana alınması, çocuğun kendi ilgi, yetenek ve yeterliliklerinin farkına varması için ona olabildiğince farklı etkinlikler ve zengin öğrenme yaşantıları sunulmasını gerektirmektedir. Zengin deneyim sağlayan öğrenme ortamları sayesinde çocuklar sorumluluklarını tek başına gerçekleştirebilir ve yeni sorumluluklar alabilecek hale gelirler.
Zenginleştirilmiş Oyun Ortamında Meraklı-Çocuk projesi ile çocuklara merak edecekleri, açık uçlu materyalleri kullanabilecekleri, bir şeyden çok şey yapabilecekleri yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin, tasarım becerilerinin her daim iş başında olacağı zenginleştirilmiş eğitim ve oyun ortamı sunulacaktır. Çocuklar açık uçlu materyalleri (loose parts) kullanarak farklı deneyimler elde edeceklerdir.
ZOOM-Ç projesi ile açık uçlu serbest materyaller seçilecek ve bu materyaller okul ve sınıf ortamının doğal bir üyesi haline gelecektir.''

04-01-202204-01-202204-01-2022